“yllätyin!” ja pari muuta detaljia elämästä/blogista

Eli ensinnäkin tuli pieni yllätys itelle: kahdessa päivässä yli 100 lukijaa blogille! Ei oo kovin useesti näin käyny. Kiitän siis teitä, jotka lukee tätä blogia.

Sitten toinen juttu on tämä kommentoiminen. Arvostan sitä, että joku kommentoi tänne. Toivoisin kuitenkin, että kaikki ei olisi aina vain tuota kritiikkiä, vaan keskustelunomaisesti tuotaisiin esille myös yhteneviä mielipiteitä. Lisäksi olisi todella mukavaa kun laittaisitte edes nimimerkin tuohon vastaukseenne, sillä en jaksa enää hyväksyä anonyymina tehtyjä huuteluita.

Vähän elämästäni: edessä on muutamat pääsykokeet mihin tulisi lukea, mm. valtio-oppi, tiedotusoppi ja parit hissan pääsykokeet. Lisäks kesällä tulossa Turkin matka ja inttikin vielä. Eli sen puoleen on tekemistä tulossa. Ylppärit meni ihan hyvin, ja odotusarvona on arvosanat E-L kaikista aineista. Enkku tosin on vaarassa tippua M:ään.

Hyvää kevään jatkoa vain kaikille, seuratkaa ihmeessä tätä blogia ja liittykää lukijoiksikin jos siltä tuntuu!

2 Responses to ““yllätyin!” ja pari muuta detaljia elämästä/blogista”

  1. Ikävä kyllä olen lukenut tekstejäsi jo pidempään ja uskon että kävijäpiikki on johtunut eriävistä mielipiteistä sinun mielipidettäsi kohtaan. Toivoisin lisää sitä ajattelua ennen tekstejä, jota pyysin jo muutama kuukausi sitten.

    Toivon että tälläiset pienet ukaasit saisivat sinua kokeilemaan ajattelemaan muidenkin näkökantoja eikä perustaa kaikkea suoraan konservatiivisiin arvoihisi.

Leave a Comment