Yleistieto kuntoon!!

Tässä nyt teen pienen kommentin vaan, liittyen 45minuutin yhteen kommenttiin. Yhteen ainoaan kommenttiin.

Monet on muodostanu mielipiteitään asioista mediassa huudeltujen tietojen perusteella. Nyt vähän aikaa sitten esimerkiksi uutisoitiin Suomessa “huikeasta” 2,8 richterin järistyksestä. Joita tapahtuu vuosittain jokunen. Ja nyt tuossa 45 minuuttia -ohjelmassa joku sankari oli todennut, että ei ydinvoimaa. Eka on näitä 2,8 järistyksiä, kohta viiden, jne.

Se nyt vaan ei ole mahdollista. Suomi ei oo mannerlaattojen saumakohdassa, ja järistykset johtuu maankohoamisesta, jota tapahtuu vuosittain. Suomessa on itse asiassa satoja järistyksiä vuodessa, niistä ei vain aina uutisoida.

Eli: Media voisi lopettaa tämän “uutisilla” ja katastrofeilla mässäilyn. Raivostuttavaa suorastaan. Ja kansalaiset: lopettakaa tuo perusteettomien perustelujen käyttäminen perusteena. Raivostuttaa sekin. Faktat kuntoon ja sitten mielipide kehiin.

Leave a Comment