Kysy minulta!

Kyllä, nyt iski ideapula, eli tällä kertaa kirjoitan vain siitä, että voitte kysyä minulta, mitä tahansa. Lupaan sitten vastailla niihin tähän samalle keskustelupalstalle tai erilliseen merkintään.

Ohjeet:

Kirjoita mieltä askarruttavasta asiasta kommenttikenttään. Voit laittaa siihen kysymyksiä, jotka koskee mitä tahansa asiaa liittyen minuun/blogiin/yhteiskuntaan/uutisiin/mihin vain. Voit laittaa kommenttia nimimerkillä, ja kirjoittaa perään (älä julkaise). Tällä tapaa tiedän, että olet kirjoittanut, ja vastauksen saat siten, että kysymystäsi käsitellään nimimerkillä. Voit myös kirjoittaa alle tekstin (vastaa sähköpostiin) tms, jos haluat, että saat vastauksen privana.

Eipä tässä muuta. Eikun sitten vaan rohkeasti kyselemään, niin minä vastailen. Joka kysymys menee tosiaan sensuurin läpi, eli asiallisuus säilyy, ja mitään ei julkaista ilman minun tarkistusta.

Hyvää talven jatkoa!

2 Responses to “Kysy minulta!”

 1. Hei Santeri!

  Onpas sinulla mahtava blogi!
  Olisi kiva tietää enemmän opiskeluelämästäsi, kun kerran sanot, että se vie paljon aikaa elämästäsi. Olisi mukava myös tietää siviilielämästäsi, sillä vaikutat siistiltä jannulta!

 2. Hei vain.

  Eli opiskelen siis Nastolassa lukiossa, tarkka nimi on koulutuskeskus salpaus, lukiokoulutus, Nastola. Abi-vuosi menossa tällä hetkellä, ja vielä on parit kurssit tekemättä ja niiden kanssa menee aika paljon aikaa ja jaksamista. Keväällä onki sitte hyvä urakka neljän ylppärin kera.

  Yksityiselämästä en viitti blogiin sen enempää avautua, mutta pyytämällä facebookissa kaveriksi varmaan saa enemmän selville.

  Toivottavasti tämä selvensi asioita!

Leave a Comment