Kesäpäivitys

Paras tätäkin välillä päivittää, ties vaikka joku oikeasti lukisi minun blogiani salaa!

Asiapitoisuus jää tästäkin tekstistä nyt pois. Kesäloma on mennyt kivasti meikäläisellä, tekemistä on ollut suunnilleen jokaiselle päivälle. Autokoulu ja teoriatunnit ovat vieneet kivasti aikaa parista illasta viikossa, jalkapallo vei alkukesästä ja viime aikoina tuo tennis on alkanut tuntumaan aika kivalta (vaikka ei oo pahemmin ollutkaan haastetta pelatessa :D). Paula on ihana, ja nyt hän on mökkeilemässä, se pikkanen ketku!

Kesään on kuulunut myös olennaisesti erilaiset urheilutapahtumat (tv-ssä), kuten jalkapallon MM-kisat ja yleisurheilukilpailut. Futiksessa saatiin oikea voittaja. Yleisurheilussa ei ole paljoa odotettavissa, suomalaisten taso on aivan surkea pääosin. Lisäksi itselleni on aiheuttanut ärtymystä se, että Suomessa ei näytetä edes timanttiliigan kilpailuja tv:stä, vaikka muissa pohjoismaissa timanttiliigaa nähdään suorana maksuttomilla kanavilla. Sama juttu on myös formulan kanssa.

Loppukesästä pitäisikin sitten aloittaa (viimeinkin) yo-kokeisiin lukeminen. Lisäks tässä on vielä tulossa nuo omat synttärijuhlat ja elokuussa pien Helsingin matka.

Hyvää loppukesää kaikille!

Leave a Comment